Adat helyreállítás

Megtörtént a baj? Még nem késő, az adat helyreállítással akár a már elveszettnek hitt adatok is visszaállíthatóak. Mielőtt komolyabb kár keletkezne, tudjon meg többet erről a hatékony folyamatról és éljen vele.

 

Az adat helyreállítás szerepe

 

Az adat helyreállítás lehetővé teszi az olyan adathordozókról  is a fontos, sőt mi több értékes adatok kinyerését, amelyek rendeletetés szerű használat során nem érhetőek el. Sikerét több tényező is befolyásolhatja.

 

Az adat helyreállítás sikerességének összetevői

 

adat helyreállítás

  • Milyen típusú adathordozóról van szó. Mivel az információkat napjainkban már számtalan eltérő technológiájú adathordozón van lehetőség tárolni (pen drive-tól a winchesterekig). Az adott hordozó sajátosságai pedig befolyásolják a helyreállítás folyamatát, eszközeit, lehetőségeit és eredményességét is.
  • Az adott adathordozó hogyan és milyen mértékben sérült. Az adatvesztés számtalan eltérő okból következhet be. Megkülönböztetünk szoftveres és hardveres eredetű sérüléseket. Lehet egy vírus következménye, vagy a helytelen felhasználói kezelés oka, de még a fizikai sérülést sem lehet kizárni. Fontos ismerni ezeket az előzményeket, valamint azt is, hogy ezekből kifolyólag mekkora a károsodás mértéke.
  • Mikor fordulunk a problémával szakemberhez. Gyakori jelenség, hogy a helytelen próbálkozások okozzák a legnagyobb károkat. A szakemberekkel szemben – akik a helyreállítás lépéseit követve érik az el adatokat újból - addig a kapkodás és a pánik sokszor rossz tanácsadóként épp olyan lépésekre ösztönözhetik, amelyek afolyamatot lehetetlenné teszik. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen probléma esetén legelső lépésként forduljon olyan szakemberhez, aki nagy tapasztalattal, és megfelelő felszereléssel rendelkezik.

Professzionalizmus, Önnek

Partnerünkként Önnek többé nem kell aggódnia még a váratlan események után sem, hiszen az adat helyreállítással minden gondját levesszük a válláról. Számíthat a több évtizedes tapasztalatunkra, amely szakembereink folyamatos fejlődő technikai tudásával egészül ki. Mit jelent ez Önnek a gyakorlatban? Azt, hogy ha bármilyen adatvesztési probléma felmerül, akkor korszerű, gyors és természetesen személyre szabott megoldásra számíthat. 

 

További információkért, vagy akár személyre szabott adat helyreállítási ajánlatért keressen minket még ma:

 

 

Ajánlatot kérek Kérdésem van

ingyen hívó
A Docutar Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást. Segítségünkkel a vállalat egyedi igényei szerint határozhatja meg szolgáltatásunkat. Személyre szabott ajánlatot kérek