Adatarchiválás

Napjainkban, amikor már az információk nagy része a papír alapú dokumentumok mellett, helyett elektronikus formában is elérhető, akkor a dokumentumarchiválás mellett az adathordozók, az adatok archiválása is egyre nagyobb szerepet kap. Ismerje meg Ön is az adatarchiválást még jobban és éljen általa adott lehetőségekkel.

 

Adatarchiválás a gyakorlatban

 

AdatarchívumAz adatarchiválásnak a gyakorlatban is nagy hasznát veszi, hiszen a szakszerű adatarchiválással:

  • az adatok gyorsan elérhetővé válnak, amely cége fejlődéshez is hozzá járul úgy, hogy közben
  • biztonságban tudhatja az értékes információkat és többé nem kell a sértetlenség miatt aggódnia
  • mi több, mindezek mellett a törvényi szabályozásoknak is maximálisan eleget tud tenni.
  • visszakereshetőség – gyors, online vagy akár kérés esetén a fizikai elérést is garantálja
  • selejtezés - az adatarchiválási rendszer és a folyamatos kezelés kiterjed az selejtezésre is, ezzel is hatékonyabbá téve a mindennapi munkát

Azonban ne feledje, hogy adatarchiválási módszerek között is van különbség. Az itt felsoroltakat csak a szakszerűen elvégzett adatarchiválás garantálja Önnek.

Adatarchiválás személyre szabottan

Partnerünkként Ön a szakszerű adatarchiválást a saját és cége igényeihez illően érheti el. Ezen túl elég, ha a saját szakmájának a szakértője és az adatarchiválási problémáját - törvényi változások nyomon követését, szakszerű tárolását és folyamatos kezelését, állandó elérhetőség biztosítását - pedig ránk bízza. Szakemberink az elmúlt évtizedek alatt már itthon és a nemzetközi piacokon is bizonyítottak - tapasztalja meg Ön is a különbséget.

 

Adatarchiválási válaszokért, vagy személyre szabott ajánlatért lépjen velünk kapcsolatba. Halogatás helyett tegye meg az első lépést most:

Ajánlatot kérek Kérdésem van

ingyen hívó
A Docutar Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást. Segítségünkkel a vállalat egyedi igényei szerint határozhatja meg szolgáltatásunkat. Személyre szabott ajánlatot kérek